Despre mine

Despre mine

După călătoria mea lungă de auto-descoperire, de auto-acceptare, de vindecări, de retrageri și de reveniri, sunt aici, pregatită să te ascult, să te susțin.
Am avut perioade în care am fost provocată, descurajată, respinsă, în care m-am simțit ciudat și ciudată, confuză, singură, forțată să merg pe un drum care nu era al meu, dar și perioade în care am avut alături oameni minunați care m-au susținut – familie, profesori și profesioniști; asftel că, acum simt că pot da mai departe din siguranța și viziunea pe care o trăiesc.
Am devenit un specialist, dar nu fac miracole. Sunt aici.
Pornesc de la faptul că fundamentul a ceea ce suntem sunt relațiile. Relațiile ne definesc, ne însuflețesc sau ne seacă de energie. În viață, dinainte de a ne naște avem și ne formăm relații: cu strămoșii, cu parinții, cu noi înșine, cu cei din jur, cu autoritatea, cu divinitatea. Aceastea se dezvoltă cu iubire, prin frică sau din datorie. Atunci când ”ceva” nu este în regulă, e bine să fim onești și cu deschidere sa căutam cauzele, rădăcinile, și să găsim dezechilibrul: unde și din ce este prea mult sau prea puțin.
Am lăsat în urmă un copil rănit, ducem după noi datorii stravechi, am preluat și funcționăm credințe și principii care au fost bune, dar nu mai sunt de actualitate? Găsirea cauzei este un pas, urmat de înțelegere și implicit de rescrierea istoriei personale și de schimbarea modului de raportare la noi înșine, la ceilalți, la viitor.
Așa sună pe scurt ce sunt, ce cred, ce fac.
Putem prelucra și rezolva, împreună, situații de burnout, anxietate, fobii,
insomnii, mindfulness, traume, stres, dificultăți de relaționare, nevoia de
dezvoltare personală.

Călătorește cu mine sau permite-mi să fac parte din călătoria ta!