Reguli și condiții

Reguli și condiții

“Daca vrei sa schimbi ceva in lume, incepe cu tine” – M. Ghandi.

Eu imi doresc ca noi, oamenii, sa incepem sa ne uitam la cei din jurul nostru, sa ne intelegem, sa ne sustinem. Si incep a face eu insami acest lucru.

Aspecte de atitudine, comportament

 1. Atentia exclusiva a consilierului pe durata sedintelor, respect, deschidere la
 2. Discutiile vor duce catre depasirea unor situatii, nu in agravarea, permanentizarea

Desfasurarea sedintelor

 1. Online, conform selectiei facute: telefon, whats’app, zoom, sau fizic, daca acest lucru este
 2. Dupa trimiterea programarii, prin completarea formularului de pe site (LINK), vei primi un mesaj de confirmare cu datele de contact/acces.
 3. Se vor respecta orele de inceput si sfarsit al programarii. Neprezentarea la sedinta programata in maxim 10 minute de la inceperea acesteia, duce la anularea

Principiul iau-dau

 1. In cazul sedintelor din cadrul programuliu de voluntariat, pentru un schimb si o curgere a energiei, poti face o donatie, sau, un gest voluntar la randul tau. Nu imi propun sa urmaresc contributia voastra si/sau sa conditionez activitatea mea de
 2. Costul sedintelor standard este intre 130-200 lei, in functie de modul de desfasurare (on-line sau fizic)

Scopul/obiectivele activitatii:

 1. Imi doresc ca prin dialog, prin a putea sa spui in cuvinte ceea ce este in minte, in suflet, sa poti vedea lumea diferit, ca pe un loc prietenos;
 2. Sa te accepti pe tine și sentimentele tale; sa ai incredere in tine si sa poti actiona pentru binele tau; sa vezi dincolo de obstacolul pe care il simti in devenirea
 3. Imi doresc sa contribui in a deveni ceea ce iti doresti sa fii. Sau sa recunosti ca esti deja!

In cadrul grupurilor (de 3-7 participanti) Grupurile se formeaza:

1. o data la 2 luni, cu intentia de a avea cate o sedinta de grup la fiecare 2 saptamani (4 sedinte in total)

Uneori este mai usor sa faci parte dintr-un grup de discutii. Pentru ca nu esti mereu in centrul atentiei – ai un ragaz sa prelucrarea informatiei, sau, pentru ca poti fi un participant pasiv, dar sa ti se clarifice niste aspecte, auzindu-le la ceilalti.

In grup se formeaza un sentiment de apartenenta, ca nu esti singur. Poti sa te afirmi, sa-ti testezi convingerile. Poti testa diferite moduri de comunicare, de relationare.

Insa, fata de cele de mai sus, se aplica urmatoarele: Reguli generale:

toți participanții vorbesc pe rând;

 1. incercam sa fim concisi, sa ne ascultam activ, cu respect
 2. discutăm despre situații/evenimente și nu despre persoane;
 3. acceptăm puncte de vedere diferite; vorbim în nume propriu;
 4. ne asumăm responsabilitatea pentru afirmațiile facute;
 5. Discutiile din cadrul grupului sunt confidentiale, niciun participant nu poate discuta in afara grupului despre un alt membru al acestuia.

Reguli de comunicare şi interacţiune in cadrul grupului:

 1. Ascultam fiecare opinie, nimeni nu este întrerupt: toate întrebările au rostul lor.
 2. Nimeni nu este ridiculizat, criticat, moralizat, blamat, judecat sau etichetat
 3. Fiecare are dreptul să nu participe activ
 4. Fiecare are dreptul să fie ascultat
 5. Nimeni nu este obligat să-şi exprime punctul de vedere

In cazul in care in mod repetat, si in ciuda unor atentionari, au loc incalcari al celor de mai sus, imi rezerv dreptul de a limita accesul la sedintele viitoare.

GDPR

Stefanescu Corina Emy prelucrează date cu caracter personal furnizate de dumneavoastră: nume, prenume, adresă poștală, numar telefon etc. Datele cu caracter personal sunt prelucrate de către operator în vederea stabilirii si desfasurarii activitatilor solicitate – sedinte de consiliere individuala sau de grup, transmitere newslatter. În acest sens vă

informăm și vă asigurăm că am luat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră. În exercitarea drepturilor dumneavoastră prevăzute de Regulamentul (UE) nr.

679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).